තුෂාරි නේරංජා වික්‍රමසිංහ

2024-05-23 18:30:00
 ශ්‍රී ලාංකික සූපවේදයේ විවිධ බත් වර්ග කිහිපයක් විය. ඒවා අතර චිරාත් කාලයක සිට පැවත එන අනර්ඝ වූත් උස් පහත් කාටත් පොදුවූත් බත කිරිබත නම් විය. සුභ මොහොතින් කටයුතු අරඹන මංගල අවස්ථාවලදී මේ කිරිබත බොහෝ දුරට මෙරට කෑම බිම්වල පෙරටුවටම සිටි....
2024-05-16 18:30:00
යමෙකු මෙලොව ජන්ම ලාභය ලැබීමෙන් පසු ඔහු කුඩා කල සිට මරණය දක්වා විවිධ කාල පරාසයන් පසු කරයි. ඡ්‍යොතිෂ ශාස්ත්‍රයට අනුව යමෙකු ජන්ම ලාභය ලබන අවස්ථාවේ දී චන්ද්‍රයා සිටින්නේ කුමන නැකතක ද නැකැත් පාදයක ද එම නැකැත් පාදය අයත් වන්නේ කුමන රාශියකට ද...
2024-05-16 18:30:00
ලංකාව තුළ මේ වකවානුවේ අඹ ගස්වල ඵලදාව ගොඩක් වැඩියි. ඔබේ නිවසේ අඹ ඇති නම් අපතේ නොයවා මේ රසවත් ආහාර සකසා ගන්න. පිසූ ආහාරයට වඩා අමුවෙන් ආහාරයට ගැනීම පෝෂ්‍යදායී බව ඔබ දන්නවාද? රෝග රැසකට ගුණ දෙන අමු අඹ ගැන කතා කරමු.කාබෝහයිඩ්රේට, විටමින් ,...
2024-05-09 18:30:00
 මේ දිනවල සමාජයේ අනතුරු විපත් බහුලව සිදුවන බව පෙනෙන්නට තිබේ. වර්තමානයේ මෙලෙස සිදුවන අතුරු අන්තරා මාරක විපත් ගැන විමසා බැලීමේදී එම අනතුරු විපත්වලට ලක්වන්නන්ගේ නාමයන්ගේ අනිෂ්ට විපාක ද එම අනතුරු මාරක තීව්‍ර කිරීමට බලපා ඇති අන්දම පෙනී යන...
2024-05-02 18:30:00
අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය-රාජ අල ග්රූම් 250ක් පමණ (කැට කපා කෝප්ප 2ක් පමණ) අල අරගෙන සුද්ද කර තම්බන්න. එය ගෑරුප්පුවකින් පොඩි කරන්න.සීත කරන ලද විපින් ක්‍රීම් කෝප්ප2ක්ටින් කිරි කෝප්ප1යිවැනිලා තේ හැඳි 1/2ක්(ටින් කිරි සහ විපින් ක්‍රීම් එක ශීත කර භාවිතයට...
2024-04-25 18:30:00
අවුරුදු කාලයේ පැණිරස කෑම බීම බහුල නිසා බත් අනුභවය තරමක් අඩුයි. එනිසා මේ දිනවල පිසින ලද බත් බොහෝ ගෙවල්වල ඉතිරි වෙනවා. අද අපි ඉදිරිපත් කරන්නේ මෙලෙස ඉතිරි වන පිසගත් බත් අපතේ යා නොදී එම බත්වලින් කිරියා සකසා ගන්නේ කොහොමද කියල.මේ සඳහා ඕනෑම...